Login

Beste schakers van Almere,

 

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord, gaat Roger naar het Europees Kampioenschap Jeugdschaak voor <= 12 jaar in Bratislava, Slowakije. Hij kan dat doen omdat hij gedeeld eerste op het Nederlands Kampioenschap <= 12 is geworden.

We vinden het echt geweldig dat Roger zich hiervoor gekwalificeerd heeft en willen hem ook heel graag laten gaan. Hij heeft hier de kans ervaring op te doen tegen de allersterkste jongeren van Europa en kan tegelijk zijn eigen krachten meten op een internationale schaal. Door dit soort ervaringen wordt hij alleen maar sterker en slimmer en kan hij één van zijn dromen - grootmeester worden - misschien nog sneller vervullen. Tegelijk is het ook een enorme reclame voor "schaakstad" Almere. 

Behalve een heel groot, mooi en inspirerend avontuur is de reis naar Bratislava ook een heel duur evenement. De schaakbond kan slechts een klein gedeelte van de reis betalen en de rest moet betaald worden door ons als ouders zelf.

Om ouders te faciliteren biedt de sportfederatie NOC/NSF aan om een sponsor/donateurspagina aan te maken op hun website. Die hebben wij voor Roger ook gemaakt: https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/schaken/help-roger-naar-het-ek-in-bratislava.html

We zouden het geweldig vinden als jullie op zijn pagina willen kijken en misschien zelfs een kleine bijdrage in de kosten wilt doen. Omdat je daarmee "onze" Roger kan helpen een heel waardevolle ervaring op te doen en de schaakreis van zijn leven kan helpen maken. Daarnaast wil ik vragen of jullie misschien nog mensen of bedrijven/instellingen die de schaaksport en/of getalenteerde sporters een warm hart toe dragen en waarvan je denkt dat die misschien een donatie willen doen? Kun je dan deze link aan hun doorsturen? 

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor jullie hulp. Hopelijk kunnen we er als club samen een groot succes van maken.

 

Ernst

om commentaar te geven